Raluca Schachter este Nutritionist Clinic specializat in Metabolic Typing® si reprezentanta fundatiei Weston A. Price in Romania. Crede cu tarie in alimentatia traditionala, nealterata, intelepciune ancestrala, si stilul de viata sustenabil.

Fazakas Erika, este nutritionist-dietetician si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Iuliu Hatieganu’’, Specializarea de Nutritie si Dietetica din Cluj-Napoca. In prezent o puteti gasi in Centrul Medical Medexpert din Cluj- Napoca

Raluca Rugina- Medic Specialist in Nutritie, Diabet si Boli Metabolice, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie ,, Carol Davila,, , vine alaturi de www.doarbio.ro pentru a aduce informatii validate despre o nutritie cat mai sanatoasa.

Unic in Romania, conceptul NutriShape imbina perfect nutritia sanatoasa cu tehnicile de coaching prin NLP avand un impact pozitiv garantat pentru toate persoanele care sunt preocupate de un aspect fizic placut,o dieta sanatoasa si un plus de energie.

Specialistii centrului medical Memormed realizeaza programe de nutritie doar in context medical, ofera consiliere intr-un mod unic pentru pentru acest segment de servicii si imbina totul cu electrogimnastica si gimnastica medicala.

Orice program nutritional personalizat porneste de la aflarea particularitatilor organismului si fiecare consultatie va incepe cu Analiza Compozitiei Corporale, care arata din ce sunt alcatuite kilogramele: masa grasa, slaba, musculara sau osoasa.