Home> Cabinete nutritie> Centrul Medical Memormed

memormed

Centrul Medical Memormed

Centrul Medical MEMORMED a luat fiinta din dorinta de a asigura servicii medicale bazate pe profesionalism si respect fata de pacienti. Acestea sunt cele doua valori care i-au ghidat de-a lungul celor 6 ani de existenta si cele pentru care ei promit ca vor fundamenta si dezvoltarea in viitor. Ele acopera toata paleta de principii de la care ar trebui sa porneasca, orice act medical: competenta, pregatire profesionala, interdisciplinaritate, dotare la cele mai inalte standarde, o continua perfectionare, deschidere fata nevoile pacientilor, rabdare, amabilitate si promptitudine.

 

Pornind de la o singura specialitate medicala, la parterul unui bloc, Centrul Medical Memormed s-a dezvoltat de-a lungul timpului prin infiintarea unor noi departamente si prin mutarea sediului intr-o vila interbelica, cu un spatiu generos, situat in centrul capitalei, in vecinatatea Gradinii Cismigiu, dar planurile lor nu se opresc aici.

 

Centrul va propune diverse diete personalizate in functie de patologiile dumneavoastra asociate. Specialistii lor realizeaza programe de nutritie doar in context medical, oferind consiliere intr-un mod unic pentru acest segment de servicii si imbina totul cu electrogimnastica si gimnastica medicala pentru a putea garanta succesul.

 

Date de contact Centrul Medical Memormed:

Str. Schitu Măgureanu, Nr. 7, Sector 1, Bucureşti

Telefon fix: 021-210.45.04

Fax: 031-817.39.96

E-mail: office@memormed.ro

Site: www.memormed.ro