Home> Cabinete nutritie> Diet 4 Life

SIGLA DIET4LIFE
dr Dragomir Andreeadr Carlogea Doinadr Condurache Ancutadr Dumitru Elenadr Epure Mihaeladr Onceanu Sorinadr Pietrisi Nicoleta

Diet 4 Life

Clinica de Nutritie Diet4Life are misiunea de a ajuta sute de persoane sa slabeasca si sa se mentina intr-un mod sanatos.

 

Medicii lor nutritionisti ajuta la rezolvarea problemelor de nutritie, indiferent care ar fi acestea, pentru a oferi cele mai sanatoase si gustoase retete. Sunt determinati sa ofere consultatii si programe, axate pe nevoile ficaruia, pe preferintele culinare, pe numarul de calorii consumate si pe stilul de viata.

Orice program nutritional personalizat porneste de la aflarea particularitatilor organismului si fiecare consultatie va incepe cu Analiza Compozitiei Corporale, care arata din ce sunt alcatuite kilogramele: masa grasa, masa slaba, masa musculara, masa osoasa etc.  

 
Ii recomanda profesionalismul si dedicarea fata de domeniul in care sunt implicati, dotarile si serviciile pe care le ofera, dorinta de a incheia parteneriate pe termen lung cu pacientii si de a atinge orice tinta propusa.  
 
Pentru ca fiecare om este unic, specialistii nutritionisti te asteapta cu cele mai bune solutii pentru nevoile tale!
 
Date de contact Clinica de Nutritie Diet4Life  
Clinica de Nutritie Diet4Life Adresa: Sitraco Center - Splaiul Unirii Nr. 4, Bl. B3, Tronson 2, Et. 1, Ap. 1, Bucuresti Tel: 0726 370 376 / 0727 370 327  
e-mail: programari@diet4life.ro 
web site: www.diet4life.ro