Daca urmariti mentinerea unei vieti active si sanatoase, gradina d-nei Ligia Radoi este o sursa generoasa de legume BIO, legume care ne aduc aminte de gradina bunicilor plina de bunatati in toate culorile.

Mai mult decat bio legume crescute in gradina noastra dupa metoda traditionala, protejate cu macerat de urzica si dragoste, alaturi de alte alimente integrale proaspete sau preparate de noi, sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa de la specialisti i

Asa cum ne este denumirea, suntem o familie de bucuresteni mutati la sat. Nascuti si crescuti in Bucuresti, satui de stres, zgomot, legume, fructe si mancare fara gust, in general satui cam de tot ceea ce implica viata in oras

Ferma TopBio a luat nastere din dorinta de a manca sanatos si produse cat mai naturale posibil fara chimicale, ingrasaminte chimice, ierbicide sau insecticide.

Eco Fruct Sultana este o afacere de familie, pornita din pasiunea pentru produse naturale si sanatoase, dar mai ales din dorin?a proprietarilor de a se ocupa zi de zi de îngrijirea si cresterea pomilor fructiferi.

Nu sunt multe ferme Bio care sa vanda atatea varietati de produse de carne ca ferma si carmangeria Toto din Maramures.

Biocoop este o asociatie de 10 familii din jurul Sibiului care produc Bio si doresc sa imparta din bunatatile lor cu locuitorii Sibiului prin intermediul magazinului lor din strada Avram Iancu numarul 11.

Ecoshopping este o asociatie de tineri producatori de produse Bio in patru ferme ecologice din judetele Prahova, Buzau si Olt. Fermele sunt toate fie in curs de conversie ecologica sau cu certificare ecologica iar produsele pe care le comercializeaza

Pe www.cutiataranului.ro gasiti detalii despre familiile de tarani care isi propun sa livreze saptamanal o serie de produse sub forma unei "cutii" de diferite dimensiuni.

Agricooltural este o ferma cu produse Bio din localitatea Singureni judetul Giurgiu unde puteti ajunge mergand pe DN 5 pana la Calugareni si apoi dreapta pe DJ 411 catre Singureni

Merele sunt printre fructele cu cel mai mare aport de vitamine si substante nutritive pentru organismal uman, asa ca livada MeritaBIO ne propune sa consumam suc de mere obtinut din 8 tipuri de mere ecologice.

Bio Legumina este munca unei familii si a prietenilor lor pentru sustinerea unei agriculturi ecologice in primul rand pentru propria familie si mai apoi pentru comercializarea produselor pe piata din Bucuresti.

ferme bio de la 1 la 12 din 15
« Prima pagina< Pagina anterioara12Pagina urmatoare >Ultima pagina »