Home> Ferme BIO> Rosenthal

ferma bio rosenthal
20150627_11232620150627_113508

Rosenthal

In incercarea noastra de a aduce cati mai multi fermieri BIO pe site-ul www.doarbio.ro astfel incat, tot mai multi oameni sa aiba de castigat, ne-am urcat in masina de dimineata si am plecat spre ferma d-nei Ligia Radoi din judetul Calarasi. Nu stiam ce vom gasi la fata locului, dar a meritat sa mergem, sa vedem o gradina superba, muncita cu multa grija si atentie. 

 

Gradina este plina de rosii, ardei, dovlecei, vinete, ceapa, usturoi, patrunjel, leustean,  marar, zmeura, agrise, afine care sunt gata de a fi culese pentru consum. Gustul legumelor BIO (conform certificarii) nu se compara cu cele gasite in supermarketurile si pietele din Bucuresti. 

 

Daca urmariti mentinerea unei vieti active si sanatoase, gradina d-nei Ligia Radoi este o sursa generoasa de legume BIO, legume care ne aduc aminte de gradina bunicilor plina de bunatati in toate culorile.  Este usor sa fiti la curent cu produsele ce pot fi cumparate  de aici, ori sunati la numarul de telefon: 0762.262.901, ori scrieti pe mail: ligiaradoi@hotmail.com sau ne contactati pe noi pe office@doarbio.ro