Home> Ferme Naturale> Legume de tara

legume de tara

Legume de tara

Legumedetara este o mica afacere de familie infiintata in localitatea Albota, judetul Arges, la doar cativa km de Pitesti. Proprietarii cultiva legume asa cum au invatat de la parintii si bunicii lor, fara ingrasaminte chimice sau pesticide. Tot ce pun in ele este dragoste, apa si... grija zilnica iar ele ofera in schimb hrana sanatoasa pentru ei si pentru clientii doritori de sanatate.

 

Legumele variaza in functie de sezon, de la ceapa si salata verde, la rosii, vinete, castraveti si gogosari. Ferma incearca cu fiecare sezon sa diversifice gama de legume si mai ales sa redescopere soiurile romanesti. Deoarece livreaza personal in Pitesti si Bucuresti ii puteti cunoaste si afla toate detaliile despre ferma si produse, iar in restul tarii livrarea o fac prin curier rapid. 

 

Alaturi de proiectul lor au atras si alte familii din judetul Arges si din Bucuresti si impreuna cu acestea va ofera un sortiment mai mare de produse traditionale: muraturi, bulion, oua, branza, miere, prajituri, uleiuri si oteturi cu plante aromate.