Imparati si invatati de demult au ridicat ceaiul verde la rang de obiect de studiu si i-au dedicat tomuri intregi, din care sa te impartasesti din arta cultivarii diversitatii de soiuri ale plantei

Pentru a va delecta gustul, puteti alege dintre cele 370 de retete savuroase - crema de macris cu fructe dulci, de la gheata, langustine in papiote de praz, inghetata de alune... Pentru fiecare reteta aveti: o analiza nutritionala completa

Avand in vedere efectele secundare ale multor medicamente, atentia se indreapta spre pamant, spre plantele pe care le cultivam si spre alimentele care ne vindeca in mod natural.

Cele mai bune retete pentru a savura o salata buna! Ce trebuie sa stii despre laptuci, legume si alte ingrediente folosite la prepararea salatelor. Ce sa cumperi, cum sa le pastrezi si cum sa le folosesti.

Medicamentele naturii ofera bolnavilor posibilitatea unei vindecari ce elimina riscurile efectelor secundare ale medicamentelor de sinteza. Principiile active din plante, legume, cereale, fructe dezintoxica organismul si intaresc imunitatea.

Niciodata interesul pentru sanatate n-a fost mai mare ca in zilele noastre . Volumul de fata prezinta raspunsuri sprijinite pe ultimele date stiintifice, la intrebarile celor care cauta un stil de viata sanatos.

Sfaturile pentru ingrijirea tuturor partilor corpului, bazate pe cele mai recente cercetari medicale, va vor ajuta sa intreprindeti schimbari marunte, dar cu beneficii realmente importante pentru sanatate.

Intr-o epoca la care in multe din marile restaurante iti asaza dinainte o farfurie plina cu ierburi cu care nu prea stii exact nici ce sa faci, nici cum sa le mananci, iata ca aceasta carte iti propune un exercitiu inedit!

Fie ca urmati un regim de slabire sau o dieta impusa de starea de sanatate, gatitul poate deveni o indeletnicire plictisitoare atunci cand trebuie sa alegeti salata saptamanii ori ce fel de legume sa fierbeti.

Cartea este un catalog complet al condimentelor si plantelor aromatice si medicinale, incluzand si un ghid ilustrat pentru utilizarea acestora - de la cosmetica si tratamente naturiste pana la prepararea detergentilor bio si a retetelor culinare.