Home> Librarie> Retete pentru alimentatie sanatoasa

retete pentru alimentatia sanatoasa

Retete pentru alimentatie sanatoasa

Fie ca urmati un regim de slabire sau o dieta impusa de starea de sanatate, gatitul poate deveni o indeletnicire plictisitoare atunci cand trebuie sa alegeti salata saptamanii ori ce fel de legume sa fierbeti.

Va intrebati daca o alimentatie sanatoasa chiar nu poate fi mai gustoasa si mai interesanta? Ei bine, cartea de fata vi se adreseaza in mod direct. Folosind ingrediente de baza, usor de procurat, retetele acopera o arie larga de preferinte si va ofera atat sugestii pentru antreuri, cat si feluri principale de mancare.

Retetele simple, prezentate pe etape de preparare, ofera informatiile detaliate de care au nevoie incepatorii intr-ale bucatariei, insa sunt suficient de variate cat sa prezinte interes si pentru bucatarii priceputi. Introducerea da o imagine de ansamblu a modului in care ar trebui sa „se prezinte“ camara si dulapul de provizii, astfel incat sa aveti tot timpul la indemana ingredientele necesare gatitului, iar sfaturile bucatarilor experimentati incurajeaza creativitatea in bucatarie.