Home> Magazine BIO> Alchemy Boutique

alchemy boutique

Alchemy Boutique

Alchemy Boutique este un spatiu virtual in care vei gasi cele mai eficiente produse cosmetice naturale si bio, din ingrediente bogate in principii bioactive, certificate international si premiate pentru puritatea si eficienta lor. Atunci cand ne asigura de garantia calitatii produselor pe care le comercializeaza, o fac pentru ca le-au testat chiar ei si au verificat in detaliu. De aceea nu veti gasi in oferta lor nici un ingredient indoielnic, cum ar fi SLS, Ethyl-, Methyl-, Propyl- & Buthyl Paraben, Petroleum, Phtalates, Hydroquinine, Formadelhide, BPA, Triclosan, Diethanolamine (DEA), Triethanolamine (TEA).

 
In plus ne asigura ca toate produsele sunt complet sustenabile din momentul fabricarii pana la reciclare incluzand si ambalajele in proces, care sunt biodegradabile si usor reciclabile.
 
Comenzile se fac pe site-ul lor www.alchemy-boutique.ro sau la telefonul de contact in fiecare zi, de luni pana vineri intre 10:00 si 17:00 si pentru livrarea in Bucuresti veti plati un cost de 15 lei pe comanda iar in afara 20 de lei. Pentru comenzile mai mari de 300 de lei livrarea este gratuita oriunde pe teritoriul tarii.