Home> Magazine BIO> Avalon Skincare

avalon skin care

Avalon Skincare

Fiecare dintre noi isi doreste sa arate foarte bine in orice moment. Dar cum? La aceasta intrebare putem da un raspuns pe cat de simplu, pe atat de adevarat: folosind produse cosmetice organice, naturale. Desi pare greu de crezut, cu aproximativ 15 – 20 de ani i.e.n, egiptenii puneau bazele dezvoltarii produselor cosmetice, evident naturale, atat pentru curatenia corporala cat si pentru a imbunatati calitatea pielii si a parului. 

 

Revenind in zilele noastre, oamenii incep sa redescopere beneficiile acestor produse miraculoase care vin in intampinarea dorintelor noastre de a arata mai bine si de a fi mai sanatosi. Da! Mai sanatosi! Pentru ca, folosind cosmetice organice investim in mod direct in sanatatea noastra. 

 

Avalon Skincare va invita sa investiti in sanatatea si frumusetea voastra oferindu-va produse organice de inalta calitate si atent selectate, certificate ecologic de catre Soil Association. Avalon Skincare este importator direct din Ghana, Anglia, Italia, Bulgaria, facand astfel, o selectie minutioasa din randruile producatorilor. Produsele Avalon Skincare sunt imbuteliate in laborator acreditat, fapt ce confera conditii riguroase de igiena si pastrarea intacta a calitatii acestora.