Home> Magazine BIO> Bio Mediteran

Logo Bio Mediteran

Bio Mediteran

Firma Bio Mediteran a luat ființa din dorința de a promova produsele specifice dietei mediteraneene. Renumită la nivel mondial cu numeroase studii științifice despre ea în ultímele decenii, această dietă a reprezentat și reprezintă relația dintre alimentația naturală specifică zonei mediteraneene și o viată sănătoasă. 

 

Consumul de legume, fructe, nuci seminte, cereale integrale, ulei de măsline extravirgin, pește, și evitarea alimentelor procesate, a grăsimilor saturate a fost asociat cu rata scăzuta a bolilor cardiovasculare, a problemelor datorate colesterolului. Când rata bolilor cardiovasculare și a deceselor datorită acestora este în creștereîn marea majoritate a țărilor industrializate, aderararea la un stil de alimentatie sănătosși la aceasta dieta mediteraneeană, reprezintă cea mai buna alegere cu rezulatateevidente pe termen scurt cât și de lungă durată.

 

Consumul produselor bio constituie o întoarcere la “origini”, la o alimentațiecorespunzătoare de care depinde în mare parte sănătatea și calitatea vieții ființei umane.În ultimii ani, frecvența consumului de produse ecologice a crescut semnificativ. Piața produselor ecologice este o piața ce se dezvoltă destul de repede, cu potențial de dezvoltare si mai mare. Potrivit studiilor, principalele obstacole în calea consumului produselor ecologice sunt prețul și accesibilitatea. De aceea, cei de la  Bio Mediteran se străduiesc să ofere produse la un preț cât mai accesibil  și depun efort în alegerea, distribuirea și promovarea lor. Prin promovarea produselor pe care le comercializează încearcă conștientizarea și aderarea unuisector cât mai mare al cosumatorilor la aceste produse cu specific mediteranean, care au ca rezultat doar beneficii, o viată mai lungă și sănătoasă, lipsită de boli.Aduse direct de la  producători autohtoni, produse bio ca: măsline, ulei de măsline extravirgin, pateu de măsline, smochine, numeroase semințe, fructe uscate și specialități vegetale pot fi comandate pe www.biomediteran.ro sau în magazinele partenere cu profil naturist.