Home> Magazine BIO> BioTraditii

BioTraditii - magazin-produse-bio

BioTraditii

BioTraditii  te invita sa afli cum poti sa fii mai sanatos printr-o alimentatie echilibrata, iar prin intermediul magazinului online, iti aduce informatii importante despre modul in care alimentele pot deveni aliatul tau pentru o viata sanatoasa. 

 
Misiunea magazinului este sa incerce a-i convinge pe cei interesati ca:
 
- Mancatul sanatos nu inseamna sa consumi mai mult timp. Pe www.biotraditii.ro puteti gasi o multitudine de produse bio sau produse naturale care te vor ajuta sa obtii energia zilnica. Poti avea o masa bogata in produse alimentare sanatoase printr-un singur click si totodata inveti sa combini ingredientele in cel mai simplu mod, cu ajutorul retetelor rapide si gustoase.
 
- Copiii au nevoie de alimente Bio. Obezitatea si bolile ce pot fi cauzate de scaderea imunitatii copiilor sunt pericolele pe care orice parinte responsabil trebuie sa le constientizeze. Nu intotdeauna consumul de fructe si legume de pe rafturile magazinelor garanteaza calitatea acestora. Continutul mare de substante chimice folosite pentru cresterea legumelor si fructelor poate afecta sanatatea celor mici pe termen lung. In Revista Bio Traditii vei gasi retete gustoase pentru copii, din alimente bio si sfaturi despre cum sa le cresti imunitatea prin consumul de produse sanatoase, produse organice, 100% naturale.
 
- Sanatatea nu are pret. Pretul pentru achizitia de produse bio (produse ecologice sau organice) poate fi mai mare in cheltuielile lunare, dar daca sunt comparate cu costurile pentru vitamine si suplimente alimentare,  ne putem convinge ca prin cumpararea de produse bio iti poti pastra sanatatea, aceasta fiind investitia reala pe care o poti face pentru tine si pentru familia ta.  
 
Pentru mai multe informatii despre produse, posibilitatile de plata si termenii de livrare, puteti vizita site-ul www.biotraditii.ro sau puteti scrie un e-mail la: contact@biotraditii.ro .