Home> Magazine BIO> Boutique Bio

boutique bio

Boutique Bio

Boutique Bio este un magazin online cu cosmetice organice si nu numai, dedicat tuturor.  Cosmeticele organice destinate ingrijirii zilnice sunt 100% naturale, testate dermatologic si certificate. Magazinul si-a indreptat in mod deosebit atentia catre tenul si pielea  femeilor, dar si al barbatiilor, bebelusilor si copiilor. 

 
Toate produsele sunt destinate ameliorarii si prevenirii mai multor probleme ale epidermei.  Ingredientele acestora provin din culturi organice atent selectionate si sunt afisate la fiecare produs.
 
Scopul magazinului este de a promova concepte de viata sanatoasa prin produsele comercializate, iar prioritatea principala este sanatatea si bunastarea  consumatorului.  In functie de valoarea produselor achizitionate,  puteti primi discounturi sau transport gratuit, livrarile coletelor se fac prin curier si Posta Romana, iar plata se poate face ramburs sau prin cont bancar. Mai multe informatii despre discounturi, livrare si plata, gasiti pe site-ul www.boutiquebio.ro, sectiunea de informatii.