Home> Magazine BIO> Casuta Naturii

casuta naturii bio

Casuta Naturii

Casuta Naturii a fost construita de spiridusi pentru a aduce mai aproape de oameni alimente sanatoase, ecologice si naturale. Deoarece considera ca natura ne daruieste din belsug tot ceea ce avem nevoie pentru a trai sanatos alaturi de familie si prieteni s-au hotarat sa promoveze un stil de viata sanatos prin produsele bio pe care le vand dar si prin evenimentele si workshop-urile despre sanatate si nutrititie pe care le organizeaza

 

Spiridusii au ales un stil de viata sanatos, intelegand ca o alimentatie sanatoasa, cu alimente ecologice, crescute cu atentie si netratate cu substante chimice, hormoni sau pesticide; aduce numai lucruri bune. De la ei puteti cumpara o gama variata de alimente de baza, cereale, bauturi, dulciuri si fructe, cosmetice, produse de curatenie dar si aparatura de bucatarie care iti pot usura preparea mancarurilor.

 

Spiridusii impreuna cu specialistul in nutritie si dietetica Constantin Tibirna, organizeaza periodic "Intalniri cu si despre Sanatate" gratuite la sediul lor pentru a oferi informatii despre pastrarea sanatatii si prevenirea bolilor pe care le gasiti in sectiunea de evenimente a site-ului.

 

Livrarea produselor se face in toata tara prin curier si iar daca sunteti din Iasi le veti primi direct da spiridusi in locatia aleasa cu un cost de doar 5 lei pentru comenzi mai mici de 80 de lei si gratis daca aveto o comanda mai mare. Daca vrei sa ii vizitezi te asteapta la sediul lor unde iti pot oferi informatii despre produse si beneficiile lor sau te pot ajuta cu orice nelamuriri ai avea pe strada Toma Cozma nr 113 din Iasi.