Home> Magazine BIO> HillVital

hillvital logo

HillVital

Din descoperiri arheologice reiese că omenirea de mai multe milenii folosește plantele ca să se vindece de diferite boli, ca să reprimească vitalitatea, să calmeze durerile!

 

Cele mai vechi cărți cu plante medicinale au mii de ani! Și totuși abia de 100 ani au tras o linie în istorie și așa se spune că ce este sub această linie e învechit și e plehivanie!

 

Am aruncat la gunoi toată cunoștinta care a ținut în viață omenirea de la preistoric încoace, cunoștinta care a demonstrat eficiența în câteva zeci de mii de ani!

 

În final în zilele de azi sănătatea oamenilor a ajuns la un nivel foarte scăzut! Noi ne preocupăm cu partea de sub linie; cu plantele medicinale.

 

Scopul nostru este să readucem aceste plante medicinale la locurile lor bine meritate. Nu cunoastem secrete, nu avem ingrediente secrete, operații ciudate sau componente complexe.

 

Realizăm produse din plante medicinale, pentru toată lumea, așa cum au făcut și alții cu mii de ani în urmă. Experiența, până acuma arată ceea ce trebuie sa știi; NATURA NU ESTE ÎNVECHITĂ!

 

DIN INFORMATICIAN ÎN NATURIST

 

Budai Peter este persoana responsabilă de cercetări și dezvoltări de la înființarea Hillvitalului. "Carriera" sa a început în 2008, când viața lui a fost schimbată drastic de moartea fratelui său drag, care la 26 de ani a fost diagnostizat cu cancer pancreatic și care a fost învins de această boală după trei luni de zile. Peter nici în zilele de azi nu a reușit să treacă de această traumă.

 

Realizând cât este puterea reală al științei medicale modernă, văzând cum este să umbli în labirint și să pici în plasa de paianjen al sistemului de sănătate; și-a dat seama că nu te poate apăra nici tinerețea de moarte, niciodată nu a reușit să se reîntoarcă la modul lui de viată anterioară.

 

După toate cele întâmplate, el nu a dat vina pe nimeni. Nu a arătat cu degetul către medici, terapii, medicamente sau orice altceva.