Home> Magazine BIO> Jovis

Logo fundal Jovis

Jovis

Jovis Homemade Beauty este atelierul parfumat in care se  desfasoara jocul cu arome, culori si texturi oferite de natura si unde s-a creat, o gama de  sapunuri si produse cosmetice 100% naturale realizate manual, cu drag si cu pasiune. 

 

Unturi vegetale si uleiuri fine, flori, miere, argila, esente pretioase si fructe, acestea sunt ingredientele care dau viata produselor Jovis si care ajuta la ingrijirea pielii, in cel mai simplu si natural mod.Te invitam sa te plimbi agale printre rafturile virtuale ale magazinului Jovis si sa descoperi sapunuri naturale hidratante intr-o gama atat de variata incat cu greu te vei hotara ce sa alegi, sa mirosi cele mai parfumate si mai pufoase unturi de corp sau sa iti ingrijesti tenul cu serumuri faciale si ape florale delicate.

 

Dincolo de denumirea comerciala, de marketing si publicitate, Jovis e produsul unei familii mici dar bine inchegate, pentru care dorinta unei vieti cat mai sanatoase si apropiata de principiile naturii a fost dusa un pas mai departe. Marca Jovis Homemade Beauty are la baza si reflecta  toate ideile despre o viata traita in armonie cu natura, aprecierea si mentinerea traditiei precum si spiritul de respect fata de mediul inconjurator.

 

In conditiile in care stresul cotidian si monotonia de zi cu zi ne apasa pe toti, Jovis vrea sa readuca bucuria din lucruri le marunte, sa transforme rutina intr-o placere, iar fiecare baie sa devina astfel un rasfat pentru piele si simturi, o portita de evadare din cotidian. Jovis doreste sa ofere oportunitatea catorva momente pe zi in care pielea sa inspire si altceva...unturi si uleiuri vegetale, plante medicinale si aromatice, uleiuri esentiale, extracte vegetale si multe alte bunatati care vor garanta si sanatate pe langa frumusete.

 

Pentru mai multe detalii despre produse si modul de cumparare vizitati magazinul online: www.jovis-homemade-beauty.ro sau scrieti un e-mail pe adresa: office@jovis-homemade-beauty.ro.