Home> Magazine BIO> Mediteranea Gourmet

Mediteranea Gourmet

Mediteranea Gourmet

Revitarom Oils este o companie tanara pe piata de distributie a produselor BIO/ECOLOGICE/ORGANICE si NATURALE. Viziunea si filosofia companiei sunt exprimate prin numele marcii pe care o folosesc, Mediteranea Gourmet, si prin magazinul online www.mediteranea.ro . 

 
Cultura Mediteranea Gourmet este axata pe cele 3 mari categorii supervizate de Uniunea Europeana, respectiv produsele de origine protejata (PDO), produsele de indicatie geografica protejata (PGI) si produsele organice (BIO).
 
Mediteranea Gourmet ofera cunoscatorilor din Romania, uleiuri de masline, masline, oteturi, si alte delicatese mediteraneene de o calitate net superioara celor existente.
 
Au ales sa se distanteze de tendinta moderna de a comercializa produse slabe din punct de vedere calitativ si au decis sa isi asume riscul de a-si concentra activitatea asupra unui singur tip de produs: “cel mai bun!”
 
Gama de produse a magazinului Mediteranea Gourmet este formata din cele mai alese sortimente grecesti, multe dintre ele fiind premiate de catre institutiile de profil.
 
Pentru mai multe informatii despre produse si modalitatile de livrare si comanda, puteti suna la telefon: 021.311.36.81, puteti trimite un e-mail la adresa: office@mediteranea.ro sau direct de pe site-ul www.mediteranea.ro