Home> Magazine BIO> Pronat

pronat

Pronat

 ”Consumul de produse fara E-uri este un act de sprijin constient al propriului organism. Este contributia responsabila a fiecaruia la propria SANATATE!”

 

Acesta este credo-ul echipeo care formeaza cu entuziasm PRONAT-ul!
 
Alimentele BIO nu sunt cu siguranta un concept nou. Produsele organice sunt la fel de vechi precum lumea, dar intr-o societate care s-a indepartat tot mai mult de ele, Pronat incearca sa le redea semenilor nostri intr-un format propriu. 
 
Pronat s-a transformat intr-o afacere in momentul in care nevoile personale de alimentatie sanatoasa si naturala s-au intâlnit cu cererea tot mai mare a cunoscutilor pentru produsele de zi de zi.
 
Magazinul va pune la dispozitie o gama larga si diversificata de produse naturale, bio-organice, fara amelioratori sau E-uri,  ale unor  branduri bio-organice, dintre care unele sunt exclusive pentru Pronat. Oferta lor include de asemenea aparate electrocasnice cu ajutorul carora va puteti pregati hrana, iar mai nou chiar si carti cu continut specific.
 
Produsele lor sunt disponibile atât direct on-line la adresa www.pronat.ro, dar si prin redistribuitori: retaileri mari si nenumarate magazine cu profil naturist, drogherii, magazine alimentare, etc.
 
Oricine iubeste sanatatea si este convins de beneficiile unei alimentatii sanatoase, este invitat sa le devina prieten si colaborator: fie in calitate de consumator al produselor, fie ca distribuitor.