Home> Magazine BIO> QI COSMETICS

qicosmetics

QI COSMETICS

Qi Cosmetics este un magazin online care produce si comercialieaza sub nume propriu o gama de produse specializata in cosmetice profesionale 100% naturale, realizate manual, in laborator specializat, folosind numai ingrediente recomandate de catre organismul de certificare a produselor ecologice, Ecocert.

Produsele Qi Cosmetics contin ingrediente naturale, atent selectionate in functie de efectele benefice pe care le au asupra fiecarui tip de ten. Astfel, s-au dezvoltat game pentru ten matur, acneic, uscat, atopic, sensibil, inclusiv pentru pielea bebelusilor. Pe site-ul www.qicosmetics.ro exista descrieri ample ale ingredientelor folosite si beneficiilor pe care acestea le au asupra tenului.

Ingredientele folosite pentru fabricarea produselor Qi Cosmetics sunt comandate de la furnizori atent selectionati, iar procesul tehnologic este standardizat pentru o calitate superioara.

Produsele sunt realizate in loturi mici, pentru a asigura prospetimea lor, sunt ambalate in recipiente din materiale reciclabile, majoritatea de sticla,  pentru a-si pastra nealterate in timp efectele si au un termen de valabilitate intre 4 si 6 luni.

Gama Qi Cosmetics este comercializata atat catre utilizatorii finali, cat si catre cabinete dermatologice si de cosmetica, fiind adecvata tratamentelor dermato-cosmetice pentru toate tipurile de ten.

Magazinul isi doreste sa ofere clientilor produse cosmetice naturale, de calitate, care le ajuta corpul si din exterior spre interior, fara a-si face griji legate de efectele pe care le au toxinele din cosmeticele clasice. Pielea fiecaruia este unica si pentru a o ingriji este nevoie de ingredientele naturale adecvate.

Pentru fiecare produs Qi Cosmetics a dezvoltat formule unice, pe care le-a avizat impreuna cu colaboratorii lor farmacisti si chimisti, pentru a asigura stabilitatea si corectitudinea retetelor.

Toate produsele beneficiaza de analize fizico-chimice si micro-biologice realizate intr-un laborator acreditat, sunt avizate de dermatolog si notificate pe Portalul European al Cosmeticelor, conform legii.

Pentru mai multe informatii legate de produse, conditii de livrare si modalitati de plata, va rugam sa vizitati site-ul www.qicosmetics.ro sau puteti consulta un reprezentant al magazinului fie prin e-mail: comenzi@qicosmetics.ro ori la numarul de telefon: 0757.099.048.