Home> Magazine BIO> Raftul cu Miresme

gethumb

Raftul cu Miresme

Povestea "Raftul cu Miresme" a inceput cu o calatorie prin lumea ingredientelor naturale, in Sri Lanka, unde proprietara magazinului a vizitat un loc minunat: o padure denumita "Spice Garden", in care un doctor ayurvedic i-a povestit despre beneficiile uleiurilor. A facut cunostinta cu cele de santal, vanilie, ginger si apoi le-a luat acasa pentru a se bucura de beneficiile acestora mai intai. Cand a vazut ce minunate sunt si efectele lor asupra tenului care se lumineaza cu fiecare aplicare, s-a hotarat sa aduca lumina si pe chipul altor femei.

 

Astfel a inceput sa creeze produse naturale cu aport ridicat de substante active, care isi doresc sa aduca beneficii precum reducerea petelor pigmentare, regenerare profunda, hidratare etc.

 

O gama foarte interesanta de informatii le puteti gasi pe blog http://blog.raftulcumiresme.ro/, de la beneficiile unor produse, la calatorii in locuri fascinante si invatamintele dobindite de acolo.

 

Va invitam sa va bucurati pielea si spiritul cu ingredientele si miresmele naturale ale produselor atent create si asezate pe "Raftul cu Miresme". Produsele le puteti comanta directe de pe site-ul www.raftulcumiresme.ro unde va puteti gasi creme si seruri pentru fiecare tip de ten dar unde puteti sa si cereti o solutie personalizata in functie de necesitati. Foarte importante sunt si metodele de aplicare care va sunt explicate pentru fiecare produs in parte.