Home> Magazine BIO> Via Naturalia

via naturalia

Via Naturalia

Via Naturalia este importatorul direct al produselor alimentare bio Euro-Nat din Franta, produse care corespund din punct de vedere calitativ si nutritiv normelor in vigoare. Magazinul fizic prezent in Iasi, str.Barboi, nr. 6 este completat de un excelent magazin online, pe care il puteti accesa la adresa: www.vianaturalia.ro, magazin in care gasiti o gama variata de produse Bio.

 

Produsele Bio de baza (cereale, orez, cuscus, leguminoase, conserve de legume oraganice, ulei, otet, zahar si indulcitori Bio) sunt foarte bine completate de fainuri Bio, paste organice, fulgi Bio. Nici produsele Bio fara gluten, nu lipsesc, ele fiind reprezentate de: gris de mei, drojdie de quinoa, turte crocante cu hrisca sau castane, fapt pentru care cei interesati vor fi bucurosi sa le gaseasca.

 

Tot aici gasim produse Bio cu indice glicemic scazut, la care se adauga bineinteles produse precum cafeua bio, condimente organice, alge bio, dulciuri bio, ceaiuri si sucuri ecologice. Cosmeticele sunt si ele prezente cu: ape florale, uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, sampon pentru bebelusi, creme si lotiuni pentru bebelusi, iar peste acestea vin produsele Bio pentru igiena personala si pentru igiena casei.

 

Comenzile se pot face telefonic, prin e-mail sau direct pe site-ul www.vianaturalia.ro, iar daca doriti informatii suplimentare despre produse, nu ezitati sa trimiteti un e-mail la adresa: office@vianaturalia.ro . Modalitatile de plata sunt: ramburs la primirea coletului sau prin cont bancar, iar livrarea se face prin curier sau Posta Romana. Pentru detalii privind comenzi, plati si livrari va rugam sa consultati site-ul www.vianaturalia.ro , sectiunile ,,Cum cumpar si Livrare,,.