Home> Noutati> Bioportal - Jucarii ecologice

Bioportal - Jucarii ecologice

jucarie ecostand de jucariijucarii ecologice

Pentru ca noi parintii suntem in permanenta bombardati de informatie, devenim rapid mult mai constienti de pericolele din jur, fie ca este vorba de cele din alimentatie sau de cele din produsele cosmetice si de ingrijire folosite zilnic. Pentru a ii proteja pe cei mici optam pentru hrana organica, produse ecologice de ingrijire si nu in ultimul rand pentru hainute realizate din materiale 100% naturale, dar adesea, trecem cu vederea o alta categorie de produse cu care cei mici intra in contact la fel de des: jucariile. Din pacate, multe dintre jucariile moderne pentru bebelusi si copii sunt realizate din materiale care contin chimicale periculoase sau care nu au fost testate indeajuns.

 

1 din 3 jucarii contin chimicale periculoase 

 

Conform unor studii realizate in Statele Unite, 1 din 3 jucarii comercializate de marii producatori contin substante toxice. Aceasta este o problema mai ales in cazul copiilor cu varste fragede care tind sa bage orice jucarioara in gura, expunandu-se astfel la chimicale potential periculoase ce se gasesc in materialele sau vopselurile folosite.

 

Jucarii ecologice, un nou trend in Romania

 

Alternativa sunt jucariile ecologice, ceva mai greu de gasit si uneori mai scumpe insa realizate din materiale 100% sigure pentru micuti. Diversitatea jucariilor de acest gen nu este in nici un fel limitata de materialele folosite, exista cuburi, animale de plus, masinute, trenulete sau produse speciale pentru bebelusi, toate ecologice. Acest gen de produse intra incet dar sigur pe piata din Romania prin initiativa unor branduri de incredere pe segmentul produse bio si ecologice precum Bioportal.ro. 

 

Jucariile ecologice sunt solutia pentru parintii care se preocupa cu adevarat de protejarea micutilor impotriva  subtantelor chimice ce le pot afecta, pe termen lung, sanatatea.

 

bioportal

www.bioportal.ro