Home> Noutati> Bioportal - Top 5 branduri de cosmetice Bio in lume

Bioportal - Top 5 branduri de cosmetice Bio in lume

laveracosmetice biogamarde

In contextul numeroaselor campanii de informare sustinute in diverse medii, inclusiv pe retelele de socializare, in legatura cu chimicalele extrem de periculoase din produsele pe care le folosim zilnic, tot mai multe femei isi intorc atentia catre cosmeticele bio.  Ideea de cosmetice bio este una in mod natural atractiva de care au profitat pana nu demult inclusiv marile companii ce se fac vinovate de folosirea unor ingrediente prea putin testate.  Pentru reclamele produselor de cosmetica se foloseste adesea asocierea cu produse naturale, fructe ori plante si se pune mult mai putin accentul pe restul ingredientelor, de aceea, pentru a avea siguranta ca folosim produse cu adevarat organice este foarte important sa cumparam doar de la marci certificate.

Odata cu cresterea in popularitate a produselor bio si publicarea a tot mai multe tratate stiintifice care trag semnalul de alarma in legatura cu ceea ce punem zilnic pe propria piele, un numar de branduri de cosmetice bio isi fac aparitia pe piata anual. Din pacate, printre noile produse se strecoara adesea si produse fals-bio si fals-organice,  din acest motiv va recomandam sa apelati intotdeauna la branduri de incredere.

Am intocmit o lista de produse de incredere bazata pe studii de piata si am ales doar brandurile care sunt 100% sigure, lipsite de parabeni sau alte substante toxice mascate printre ingredientele naturale.

 

Lavera

Unul dintre cele mai populare branduri de produse cosmetice bio, Lavera, este un brand german de incredere.  Produsele acestora sunt 100% naturale, iar accentul este pus pe alegerea ingredientelor care lucreaza in simbioza cu pielea pentru a oferi protectie si hidratare de durata.  Produsele Lavera sunt certificate dupa standardele BDIH germane, una dintre cele mai greu de obtinut certificari din intreaga lume. Tot Lavera este primul brand care a scos pe piata protectie solara 100% naturala pe baza de minerale.

Produsele Lavera sunt comercializate in Romania pe Bioportal.ro

 

Apivita

Apivita este una dintre companiile europene cu traditie in materie de cosmetice bio. Creat in 1979 de doi farmacisti Nikos si Niki Kotsianas, brandul grecesc este acum comercializat in intreaga lume.

Cosmeticele Apivita au ca ingredient principal mierea de albine, acestea avand la baza cultura apicola a zonei de origine, un loc din Grecia renumit pentru cea mai naturala si sanatoasa miere. Apivita sunt produse realizate doar din cele mai pure, naturale si organice ingrediente.

Apivita este comercializata si in Romania, in farmaciile de specialitate.

 

Attitude

Attitude, brandul canadian de cosmetice si produse pentru ingrijire pentru copii, este unul dintre cele mai de incredere nume in materie de cosmetice bio. Attitude s-au impus treptat dar sigur pe piata internationala cu produse de cea mai inalta calitate certificate ecologic, atente nu doar cu pielea ci si cu mediul. Intreg procesul de fabricare al produselor Attitude este conceput in asa fel incat sa lase o amprenta de carbon minima si sa rezulte in cosmetice in care proaspetele mamici pot avea cu adevarat incredere.

Attitude este introdus in Romania de magazine de specialitate precum Bioportal.ro.

 

Gamarde

Laboratoarele Dermatologice Gamarde sunt o alta sursa excelenta de produse cosmetice certificate Bio.  Formula Gamarde este unica in modul in care combina proprietatile apei termale  cu cele alei uleiului de argan. Aceste produse realizate pe baza de apa termala Gamarde le Bains, recunoscuta pentru proprietatile sale impresionante asupra pielii inca din 1841, sunt recomandate tenului sensibil.

Gamarde este primul brand de fito-dermocosmetice din lume care a fost certificat drept 100% organic.

Gamarde este comercializat si in Romania pe Bioportal.ro

 

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka este un alt brand german de prestigiu care este conceput pentru a lucra impreuna cu functiile naturale ale pielii si a ajuta la mentinerea echilibrului si a aspectului radiant si sanatos.  Pentru a atinge aceste rezultate, brandul foloseste doar ingrediente organice, culese direct din natura.

Dr. Hauschka nu a intrat inca in mod oficial pe piata din Romania.