Home> Noutati> De ce sa iti inscrii magazinul pe DoarBio?

De ce sa iti inscrii magazinul pe DoarBio?

poza magazinepromovare magazinepromovare facebook

Site-ul www.doarbio.ro  a plecat de la o idee si am ajuns la o realitate a faptului ca, sunt foarte multi oameni care doresc sa se alimenteze BIO, macar partial daca nu total si exista foarte multe magazine BIO care comercializeaza o multitudine de produse BIO/Ecologice.  Noi suntem liantul intre aceste doua tabere si incercam continuu, sa aducem cat mai multe magazine BIO pe site-ul nostru, sa scriem despre ele si sa le promovam ca atare, astfel incat utilizatorii care sunt in cautarea produselor BIO, sa gaseasca foarte usor, tot ce au nevoie, iar magazinele sa beneficieze de acest lucru.

 
Daca esti un magazin BIO sau care comercializeaza produse BIO, te putem ajuta sa intri in comunitatea www.doarbio.ro , sa iti cresti vizibilitatea, sa ai acces la promovarea produselor comercializate pe site, pe pagina de facebook sau cu ajutorul newsletterului , astfel incat tot mai multi oameni sa vada ca existi.
 
Tot ce trebuie sa faci, este sa ne contactezi pe pagina noastra de contact sau sa ne scrii un mail la adresa office at doarbio.ro ori sa ne dai un telefon pe numarul 0751060596 si noi iti vom da toate detaliile pentru a aparea in site sau pentru a te promova, daca nu se intampla deja.