Home> Noutati> De unde mai cumperi legume si fructe BIO in prag de iarna?

De unde mai cumperi legume si fructe BIO in prag de iarna?

ardei grasconservecumparaturi

Ne-am trezit de dimineata, intr-o zi frumoasa de toamna si ne-am pus aceasta intrebare: De unde mai cumperi legume si fructe BIO in prag de iarna? Am cugetat cateva minute si ne-au venit in minte Gradinile Bio Rosenthal care sunt destul de aproape de Bucuresti , mai precis langa Lehliu, accesul facandu-se rapid pe autostrada A2.  

 

Zis si facut, am dat un telefon sa ne anuntam venirea si am pornit la drum iar, dupa vreo 85 de minute ne-am afisat in poarta doamnei Rosenthal cu o curiozitate fatisa, privitor la ce am mai putea gasi in gradina, in luna octombrie. Mare ne-a fost mirarea cand am vazut o multitudine de rosii cherry de o dulceata extraordinara si multicolorate, am gasit vinete, ardei auriti, gogosari, morcovi, ceapa uscata, verdeturi, pere, gutui si un veritabil must cu gust dulce si aromat, ca pe timpurile bunicilor, toate BIO.

 

N-am putut sa sarim peste vreun produs si am luat din toate iar, ca sa fie omul multumit, doamna Rosenthal ne-a aratat camara cu conserve si dulceturi de toate genurile, de la zacusti mai dulci sau mai piscacioase pana la rosii marinate sau deshidratate si conservate in ulei de masline, la care se adauga o multitudine de dulceturi, sucuri de rosii si multe alte bunatati.

 

Pentru cei care vor fructe si legume mai fresh pe timpul iernii, doamna Rosenthal s-a pregatit cu fructe si legume congelate si aici avem de mentionat agrisele, coacazele, afinele, zmeura si deja ma gandesc la niste smoothie-uri nemaipomenite, dar nu lipseste nici mazarea sau fasolea pastai, toate de baza pentru o alimentatie sanatoasa si plina de vitamine si minerale curate, pe timpul iernii.

 

Am plecat fericiti spre casa, cu gandul la o salata de rosii BIO din rosiile multicolor abia culese, pline de gusturi si arome nemaipomenite, la care sa punem si cativa ardei auriti de te umpleau de mireasma, o ceapa, niste ulei de masline Bio si un praf de sare de Himalaya, continuarea v-o inchipuiti singuri.

 

Daca vreti sa treceti prin aceasta experienta, nu trebuie decat sa dati un telefon doamnei Rosenthal si sa stabiliti cu dansa daca mergeti la mosie sa vedeti cu ochii vostri minunatia de gradina sau sa va livreze in Bucuresti produsele dorite.

 

Numarul de telefon al doamnei Rosenthal este 0762.262.901 iar, pagina de facebook este https://www.facebook.com/Gradinile-Bio-Rosenthal-300736273461469/timeline/