Home> Noutati> DoarBio - un proiect devenit realitate

DoarBio - un proiect devenit realitate

logo fara border

Ne uitam cu drag inapoi, la momentul cand am dat start proiectului www.DoarBio.ro  si vedem ca in prezent am ajuns sa indexam mai mult de 60 de magazine Bio, unde gasesti cu usurinta majoritatea produselor BIO de care ai nevoie pentru casa si familia ta, de la pasta de dinti si scutece reciclabile, pana la bauturi, cereale, ceaiuri, condimente, cosmetice etc. Cu greu am gasit 10 ferme Bio, cu ajutorul carora sa iti satisfaci pofta de legume, fructe si conserve BIO, dar vin cu viteza din urma o serie de ferme care sunt in perioada de certificare BIO si care sunt pregatite sa ne livreze legumele si fructele BIO de care ne putem bucura pe viitor. 

 

Gasesti pe www.doarbio.ro o multitudine de carti cu ajutorul carora te poti ghida spre o alimentatie si un trai cat mai sanatos, alaturi de familie si prieteni. Tot aici, am facut eforturi sa aducem cateva clinici de nutritie si chiar medici, care sa scrie articole despre secretele unei alimentatii echilibrate sau despre cum sa ne acoperim carentele in anotimpurile friguroase. De asemenea, cele mai valoroase articole despre beneficiile consumului de alimente sanatoase le gasesti la sectiunea Nutritie , iar daca vrei sa afli Noutati din aceasta piata, te asteptam la sectiunea cu acelasi nume.  

 

Ca oamenilor sa le fie mai usor sa gaseasca magazinele fizice si fermele din zonele lor, am desenat o harta pe care poti identifica cu usurinta, de unde ti-e mai aproape sa te aprovizionezi, astfel incat familia ta sa se bucure de o alimentatie cat mai sanatoasa. 

 

Incercam, zi de zi, sa oferim celor care ne viziteaza, cat mai multe informatii despre ce inseamna sa ai o alimentatie echilibrata, despre vitaminele si mineralele continute de diversitatea fructelor si legumelor pe care le poti gasi la fermele si magazinele de pe www.doarbio.ro si despre cum sa-ti construiesti o dieta cat mai varianta si mai bogata in nutrienti, astfel incat corpul tau sa se bucure si sanatatea ta sa fie de fier.

 

Avem planuri mari si pentru viitor, asa ca tineti aproape de comunitatea pe care incercam sa o cream si veti fi la curent cu cele mai noi informatii si veti avea posibilitatea sa va cautati alimentele, in cat mai multe magazine si ferme existente pe www.doarbio.ro.