Home> Noutati> Experienta noastra cu Exfoliantul fin de la Raftul cu miresme

Experienta noastra cu Exfoliantul fin de la Raftul cu miresme

exfoliant_finraftul cu miresmethailand

Cum partenerul nostru Raftul cu Miresme ne-a rugat sa testam unul dintre produsele sale si anume Exfoliantul Fin , am atribuit acest job sectiunii feminine  a proiectului www.DoarBio.ro , sectiune care a devenit pe loc incantata de aceasta cerere.

 

Dupa ce produsul a fost testat cu succes, am primit de la doamne urmatorul feedback:

 

Pentru ca tenul meu este foarte gras si cu probleme, la inceput, am fost putin suspicioasa in a testa produse pe baza de ulei, dar am zis totusi sa incerc acest ,,Exfoliant Fin,, , de la Raftul cu Miresme. 

 

Dupa ce am testat produsul, cred eu, ca am facut o alegere foarte buna. 

 

In continuare, pentru a fi eficienta, voi face o analiza a produsului in termeni „pro” si „contra”.

Pro:

  • este tipul de produs 2 in 1, fiind pe langa exfoliant si masca;
  • este extrem de fin si nu irita sau zgarie tenul (eu l-am folosit pentru fata, dar poate fi folosit pentru intregul corp);
  • miroase foarte, foarte bine, aromele de citrice fiind foarte relaxante si placute;
  • nu curge/nu se prelinge de pe fata;
  • hidrateaza foarte bine tenul;
  • a, si sa nu uit, este foarte bun la gust si, in acelasi timp, daca va veti atinge din greseala buzele cu exfoliant nu trebuie sa va faceti griji ca este toxic, fiind produs 100% din ingrediente naturale (fara parabeni, conservanti, coloranti), asa cum spune producatorul.

Contra:

  • avand in compozitie foarte multe uleiuri, este destul de gras si pentru o persoana cu tenul gras, asa cum sunt eu, nu este foarte placut (dupa utilizare eu am simtit nevoia sa-mi spal fata cu apa si sapun- dar dupa spalare, tenul a ramas hidratat);
  • trebuie lasat sa actioneze intre 30 si 60 min.

 

Sper ca experienta mea cu acest produs sa va inspire si pe voi si sa aveti de sarbatori un ten fin, exfoliat si detoxifiat cu ajutorul Raftului cu Miresme. 

 

In speranta ca v-am putut oferi un insight vis-a-vis de folosirea unui exfoliant fin pentru fata si corp, va invitam sa vizitati site-ul www.raftulcumiresme.ro , de unde puteti achizitiona un astfel de produs.

 

Multumim.

www.doarbio.ro