Home> Noutati> In vizita la Biodumbrava

In vizita la Biodumbrava

DSC_0074DSC_0101DSC_0067

Fiind amplasata relativ aproape de Bucuresti, la numai 15 km distanta, in com Joita din jud. Giurgiu, gasim la ferma ecologica Biodumbrava, majoritatea legumelor si zarzavaturilor de sezon, legume si zarzavaturi de care ne putem bucura pe deplin. 

 
Puteti vedea cu ochii vostri cum cresc plantele BIO, cum dl. Dumbrava- proprietarul fermei- a creat o intreaga arhitectura de cultivare a legumelor, zarzavaturilor si plantelor aromatice BIO, tocmai pentru a obtine un rezultat de care sa ne bucuram impreuna cu cei dragi. Nu sperati ca veti gasi legume umflate si aratoase ca cele de la piata, importate din Turcia sau Iran, dar va asiguram ca veti gasi legume si zarzavaturi BIO, foarte gustoase si sanatoase, ba chiar unele si aratoase. Veti fi usor surprinsi de amabilitatea domnului Dumbrava, care va mai completeaza cumparaturile cu cateva cepe sau frunze de Kale Bio, pentru a fi clientul multumit. 
 
Inainte sa porniti spre ferma, ar fi bine sa va hotarati ce doriti sa cumparati, prin consultarea legumelor si zarzavaturilor disponibile pe site-ul fermei www.biodumbrava.ro, dupa care puneti mana pe telefon si sunati omul, sa-l gasiti acolo, sa pregateasca marfa, ca ferma e foarte mare si pierdeti ceva vreme pana le veti culege, daca va duceti neanuntati. 
 
Daca nu puteti merge la ferma, va puteti comanda online sau telefonic produsele dorite si le puteti ridica saptamanal, de la punctele de livrare mentionate pe site, la sectiunea ,,Livrare,,.
 
Noi ne-am hotarat sa vizitam ferma ca sa il cunoastem pe domnul Dumbrava si am facut-o fara a anunta ca reprezentam DoarBio si a cere vreun tratament special pentru ca am vrut sa ne asiguram ca va putem descrie o experienta veridica la care sa va asteptati cand va hotarati sa ii vizitati. Lista noastra de legume a fost variata (dovlecei, dovleac pentru placinta, praz, pastarnac, patrunjel, telina, ardei gras, rosii) si odata ajunsi acolo ne-am hotarat sa cumparam si mere pentru ca aratau prea bine in copac. 
 
Ajunsi acasa am desfacut legumele si am putut sa ne bucuram de veridicitatea lor, mirosul de leguma proaspat culeasa si gustul autentic. Mixul de ardei gras verde, galben si rosu a fost vedeta bucatariei pe care a inmiresmat-o cu o savoare demna de bucataria bunicilor nostri.
 
Pentru mai multe informatii despre produse, modalitatile de livrare si comenzi, puteti consulta site-ul www.biodumbrava.ro sau puteti suna la numerele de telefon: 0724.543.869; 0760.517.646. Este foarte important sa va interesati de disponibilitatea produselor care ies din sezon deoarece agricultura Bio un permite lungirea perioadei de viata a unui produs mai mult decat sezonul acestuia.
 legume bioardei bioferma bio