Home> Noutati> Kanakis Bio Oil

Kanakis Bio Oil

uleiuri masline bioulei bioulei kanakis bio

KANAKIS Extra Virgin Bio Oil este un ulei de masline organic produs prin presare la rece din soiul de masline Koroneiki. Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides “taramul fructului bun”.  

 

Uleiul este produs exclusiv prin procedee mecanice (presat la rece) pentru a-i pastra gustul si aroma delicioasa.  Uleiul KANAKIS BIO este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman, gratie continutului bogat in grasimi, in special acid oleic, o grasime mononesaturata, ce este o sursa sanatoasa si rapida de energie. 

 

Acesta poate fi folosit pentru prepararea de salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi, oua si multe altele. Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%, lucru foarte important deoarece, cu cat aciditatea este mai apropiata de valoarea de 0,1% cu atat calitatea uleiului obtinut este superioara.

 

Pentru comenzi sau informatii suplimentare si pentru a cauta si alte produse la fel de sanatoase, puteti vizita site-ul www.mediteranea.ro sau puteti suna la numarul de telefon: 021.311.36.81