Home> Noutati> Natural Health- Beneficiile sucului de struguri si catina

Natural Health- Beneficiile sucului de struguri si catina

White-Grapespoza suc struguri cu catinabeneficiile catinei

Natura ne-a oferit intotdeauna remedii pentru orice tip de afectiune. Tratamentele si remediile naturiste sunt redescoperite in prezent datorita efectelor benefice asupra sanatatii. Daca in trecut se punea accent mai mult pe a trata o afectiune, acum putem preveni ca aceasta sa apara printr-o alimentatie echilibrata si printr-o cura cu plante. Nu trebuie sa ajungeti in punctul in care trebuie sa tratati sau sa ameliorati atunci cand puteti preveni. Consumate in fiecare zi pe o durata lunga de timp, remediile homeopate va vor ajuta la echilibrarea functiilor organismului, la cresterea sistemului imunitar si la a va metine o stare de bine, o stare energica. Produsele pe baza de plante sunt naturale fara conservanti si nu au efecte secundare.

Acestea pot fi administrate indiferent de varsta si pot fi consumate pe o perioada lunga de timp. Aceste nu au contraindicatii si va vor ajuta sa combateti mai multe afectiuni care pot aparea o data cu schimbarile de sezon sau cu varsta. Multe dintre aceste afectiuni pot fi prevenite sau ameliorate prin intermediul produselor naturale din plante. Natural Health Selections va ofera o gama variata de produse care va vor ajuta la intarirea sistemului imunitar si pregatirea organismului pentru primavara. Trecerea de la sezonul rece la primavara este problematica datorita carentelor din oranism. Nu lasati ca astenia de primavara sa se instaleze si pregatiti-va organismul pentru eventuale raceli sau alergii.

Cu ajutorul sucului ecologic de struguri si catina de la Natural Health Selections va puteti asigura o trecere usoara la sezonul cald. Acest suc poate fi consumat pe o perioada indelungata de timp si veti observa efectele benefice. Sucul bio de  struguri si catina de la Natural Health Selections este produs din amestecul a 20% suc de catina cu 80% suc de struguri. Acesta nu contine aditivi, coloranti sau conservanti precum acidifianti sau zahar.

Sucul ecologic de catina si struguri este un produs pasteurizat si trebuie tinut in frigider dupa deschidere. Acesta poate fi consumat in maxim 3 zile dupa ce ati desfacut capacul. Sucul de struguri si catina de la Natural Health Selections va va intari sistemul imunitar daca il consumati pentru o perioada indelungata, in fiecare zi, macar 100 ml pe zi. Pe langa rolul sau benefic in cresterea sistemului imunitar, sucul de struguri si catina este perfect pentru sporturi de rezistenta, lupta impotriva asteniei si anemiei, combate starile febrile, tulburarile sistemului digestiv si tulburari cauzate de hipertensiune.

                                                                 www.naturalhealth.ro