Home> Noutati> Natural Health - Pulberea de afine si efectele ei

Natural Health - Pulberea de afine si efectele ei

afine biopulbere de afineafine

Medicina naturista devine din ce in ce mai populara o data ce incepem sa realizam cat bine ne pot produce aceste tratamente homeopate in comparatie cu tratamentele pe baza de substante de siteza. Anumite afectiuni pot fi trate sau ameliorate pe baza plantelor, de aceea puteti apela cu incredere la remedii naturiste fara a va ingrijora daca nu urmati un tratament farmaceutic. Plantele sunt sursa principala de substante benefice pentru sanatate si pentru corp de aceea consumul indelungat de suplimente alimentare pe baza de plante si administrarea unui tratament homeopat sunt benefie si sanatoase. 

 

Fructele de padure sunt o sursa foarte buna de antioxidanti, de minerale si vitamine. Toate fructele care intra sub aceasta categorie sunt benefice pentru organismul dumneavoastra si pentru sistemul imunitar. Consumul acestora va ajuta sa preveniti anumite afectiuni grave si sa le tratati pe cele minore. Afinele sunt unele dintre fructele de padure des intanite la noi si apreciate. Acestea au un gust placut si pot fi integrate usor in alimetatia si dieta zilnica. Afinele sunt bogate in antioxidanti si sunt produse de catre un arbust scund si ramificat care creste in regiunile muntoase. Afinele pot fi consumate ca aliment sau sub forma de tratement naturist. 

 

Produsele pe baza de afine contin foarte multe substante benefice pentru organism si va ajuta sa luptati impotriva unor afectiuni grave care se pot instala dupa o anumita varsta. Antioxidantii pe care ii contin din belsug, va vor ajuta sa va mentineti organismul tanar poentru mai mult timp. Produsele pe baza de afine va ajuta sa scadeti colesterolul, sa sintetizati vitamina C, sporesc videcarea si intaresc sustemul imunitar, sporesc elasticitatea peretilor vasculari prevenind anumite afectiuni circulatorii, maresc acuitatea vizuala, previn bolile sistemului nervos si lupta impotriva reumatismului. Produsele din afine la fel ca oricare produse naturiste pot fi administrate cu incredete indiferent de varsta fara a prezenta efecte adverse. 

 

Afinele pot fi consumate in forma naturala sau sub forma de suc, dulceata sau pulbere de afine. Pulberea de afine este foarte buna in combaterea afectiunilor mentionate mai sus si la intarirea sistemului imunitar. Aceasta se administreaza in fiecare zi cate 4 sau 6 lingurite pe stomacul gol pentru o mai buna absorbtie. Aceasta poate fi amestecata si cu apa calduta apoi trebuie lasata la tempratura camerei timp de 8 ore iar apoi poate fi consumata simplu sau indulcita cu miere. 

 

www.naturalhealth.ro