Home> Noutati> Raftul cu Miresme - Secretul cremei iluminatoare

Raftul cu Miresme - Secretul cremei iluminatoare

Crema-iluminatoare-735x73556738c88497c6f54d9f1eb71d3607b881spf6s

Credem ca plantele au propria lor inteligenta ce este stocata in uleiurile naturale. Am descifrat mesajul fiecaruia si am adunat in “Crema iluminatoare” fascicule de lumina. Iata si povestea.

  • Lanul de grau se misca in valuri in bataia vantului si capteaza razele aurii ale soarelui. Astfel ia nastere culoarea uleiului, un portocaliu inchis cu textura usor grea datorita beneficiilor inmagazinate. Graul cunoaste povestea verii, a exuberantei dar si a ploii datatoare de viata. Lumina si hidratarea sunt esenta acestuia.
  • Crinul, alb imaculat, imprastie miresme. Fin si delicat, impresioneaza prin postura sa ferma. Pe ten aduce puritate, reducand petele pigmentare si fermitatea petalelor.
  • Morcovul este un aliment haios, are personalitatea lui. Sta vopsit in portocaliu si fiecare arata diferit. Se mandreste cu un continut bogat de vitamine ce ajunse pe piele capteaza radicalii liberi produsi de expunerea prelungita la soare. Parca a stat atat de mult in pamant pentru a dobandi betacarotenul ce aduce pielii un aspect radiant.
  • Floarea de Monoi a auzit sunetul valurilor, al pasarilor si a cunoscut peisaje exotice. Energia fluida si senzuala a taramurilor asiatice aduc in acest ulei dulceata. Nuca de cocos in care este lasata floarea la macerat aduce in crema miros de buna dispozitie si hidratare.
 
Uleiul esential de portocala si roinita aduc optimism! :)
 
Georgiana Radu
Artizan de esente si uleiuri fine
raftul cu miresme
www.raftulcumiresme.ro