Home> Noutati> Raftul cu miresme - Secretul tineretii persoanelor de culoare

Raftul cu miresme - Secretul tineretii persoanelor de culoare

03 Lupita Nyong’o, 31 ani01 Muniati Murove, 31 ani02 Denzel Washington, 60 ani

Se anunta a fi un articol foarte interesant! Acesta promite pastrarea tineretii asa cum o vedem la persoanele de culoare: fara riduri, piele hidratata si sanatoasa. Chiar in timp ce scriu articolul ma duc sa imi fac o exfoliere cu Exfoliant fin ….. revin …… !

 

Cu tenul exfoliat vi-l prezint pe Muniati Murove, 31 de ani din Africa. Cum avem aceleasi interese legate de sanatate subiectul s-a oprit la uleiuri si creme. Mi-a povestit cum mama lor ii dadea dupa fiecare baie din cap pana in picioare cu ulei si il exfolia zilnic de foarte mic de cand are prima amintire legata de baie. Cum clima din Africa este uscata, arida acest ritual are ca si scop pastrarea sanatatii pielii. Acest obicei si l-a pastrat ca si adult. Dusul, exfolierea si aplicarea uleiului ii ia cam 30 de minute. Un alt stil fata de cel european sau romanesc unde dusul este incadrat la 5 minute. 

 

I-am spus ca ma dadeam si eu intr-o perioada cu ulei sau crema din cap pana in picioare dar imi ramanea exces pe piele. Mi-a raspuns si citez: “Inseamna ca te dai cu prea mult!” :))) Se pare ca a avut dreptate, m-am dat cu o cantitate corecta si a intrat in piele. Am realizat ca atunci cand vii dintr-o tara cu putine resurse din anumite puncte de vedere pretuiesti si dozezi altfel lucrurile.

 

Aplicarea zilnica a uleiului le mentine pielea radianta iar pentru fata folosesc creme de consistenta celor gasite pe Raftul cu miresme. A fost incantat de cremele iluminatoare si regeneranta pe care le-a folosit atat in Thailanda cat si in Africa.

 

Intorcandu-ne la exfolierea zilnica despre care am vorbit la inceput, acesta are rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara. As opta totusi pentru exfolierea saptamanala fiindca pielea noastra nu este obisnuita din copilarie cu cea zilnica si ar percepe-o ca pe o agresiune.

 

Revenind la cuvintele lui Muniati despre creme spunea ca barbatii in general nu folosesc creme sau daca folosesc se plang ca au o senzatie ciudata pe fata sau ca sunt uleioase cand le aplica si acum il citez: “That’s why white men make wrinkles!” :)))

 

Inchei cu speranta ca ii vom urma sfaturile si ne vom mentine tinere!

 

Georgiana Radu

Artizan de esente si uleiuri fine

www.raftulcumiresme.ro