Home> Noutati> Un detergent bland atat cu rufele tale cat si cu mediul

Un detergent bland atat cu rufele tale cat si cu mediul

promo-detergent-lichid-nuci-de-sapun

Dacă ai o piele foarte sensibilă și te iriți ușor, dacă suferi de afecțiuni ale pielii, dacă ai un bebeluș sau copil și dorești să îi protejezi pielea, dacă îți pasă ce pui pe tine, dacă iubești natura sau pur și simplu te gândești să lași în urma ta ape curate, nepoluate, Klar este soluția pentru tine.  Detergentul ecologic lichid pentru rufe cu extract din #nucidesapun nu lasă reziduuri toxice în țesături și este la un preț accesibil.

 

DE CE SĂ SPĂLĂM ECOLOGIC?

 

KLAR face diferența! În fiecare zi consumăm cantități mari de apă pentru spălarea rufelor, a vaselor, curățenia zilnică a casei, îngrijirea corporală, gătit etc. Ne place ca apa să fie limpede și, de preferat, potabilă. 

 

Locuitorii din țările bogate în resurse de apă trebuie să se arate recunoscători pentru acest lucru, deoarece apa este o resursă prețioasă, și, fără ea, nu am putea trăi. Așadar, mizați pe folosirea produselor biodegradabile! KLAR folosește numai tenside biodegradabile care se descompun rapid și în totalitate în apă. În produsele KLAR nu se găsesc aditivi sau agenți de umplere inutili.

 

KLAR oferă produse concentrate, economice, foarte eficiente și performante. Astfel, nu folosiți decât foarte puțin detergent și în același timp protejați mediul înconjurător și portofelul dumneavoastră.

 

Până pe 15.11.2015 îl găsești în magazinul online Eubio la promoție: 39,2 lei în loc de 49 lei.!