Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.doarbio.ro, denumit in cele ce urmeaza ”Site” sau ”DoarBio”.

 

Acest site, impreuna cu marca inregistrata DoarBio, este proprietatea societatii Brand Attitude S.R.L., denumita in cele ce urmeaza ”Societatea” sau "Brand Attitude", cu sediul in orasul Otopeni , Str. Intrarea Macesului, Nr.4B , Vila 2, Cam. Nr. 12, Judetul Ilfov, nr. telefon:  0751.060.596 /0742.028.834, e-mail: office@doarbio.ro inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/3667/2013, avand cod de inregistrare fiscala CUI 32560715 si cont IBAN RO70INGB0000999904040089 deschis la Banca ING BANK Bucuresti

 

Pentru utilizarea site-ului in cele mai bune conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare pe care le vom prezenta in continuare.

Folosirea site-ului, inclusiv vizitarea si vizualizarea sa, implica acceptarea tacita, fara obiectiuni a tuturor termenilor si conditiilor de utilizare, care au valoarea unui contract valabil incheiat, motiv pentru care, in situatia in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa incetati accesarea sau utilizarea site-ului in orice fel.

 

Brand Attitude S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor "Termeni si Conditii", precum si continutul site-ului, putând sterge sau adauga informatii in orice moment sau suspenda orice activitate pe Site, fara vreo notificare prealabila.

Va recomandam sa accesati pagina ”Termeni si Conditii” la fiecare utilizare a site-ului, aici putând fi gasita cea mai recenta versiune a acestora.

 

1. Drepturile de autor (Copyright)

 

Intregul continut al Site-ului (textele, imaginile, logo-urile, simbolurile, scripturile, programele, elementele de grafica web, e-mailurile, continutul newsletter-urilor etc.) sunt proprietatea BRAND ATTITUDE S.R.L. si/sau a furnizorilor sai si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protectia dreptului de autor si a drepturilor conexe si de legile privind propietatea intelectuala si industriala, fiind interzisa reproducerea, distribuirea sau utilizarea lor in orice fel, fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Textele, imaginile, logo-urile etc. care apartin furnizorilor nostri sunt reproduse pe site-ul www.DoarBio.ro cu acordul acestora.

 

In situatia in care apreciati ca unul dintre materialele postate pe Site reprezinta o incalcare a Legii privind privind drepturile de autor si drepturile conexe, va rugam sa ne instiintati despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa office@doarbio.ro.

 

2. Preturile produselor

 

Preturile produselor din magazinul DoarBio sunt in Lei si includ TVA (24%).

Costurile de transport atunci când sunt aplicabile, nu sunt incluse in preturile produselor si se vor achita separat.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate, fara nicio notificare prealabila sau preaviz.

 

 

3. Modalitati de plata

Va punem la dispozitie 2 modalitati* de plata a produselor comandate, in functie de preferinte:

  • In numerar, la livrare (ramburs)

Veti achita pretul total al comenzii, inclusiv costurile de transport (atunci când sunt aplicabile) agentului de curierat rapid, la livrarea produselor.

  • Online, cu cardul bancar (Visa, MasterCard)

Pentru efectuarea platilor online, cu cardul bancar, veti fi redirectionat cate site-ul securizat al procesatorului de plati online Euplatesc, unde vi se va solicita sa completati un formular si sa urmati instructiunile oferite in vederea efectuarii platii in sistem securizat.

 

Societatea Brand Attitude nu solicita si nu stocheaza informatii cu privire la cardurile dumneavoastra, datele acestora fiind procesate in sistem securizat, exclusiv de catre procesatorul Euplatesc, pe serverele acestuia.

 

Sunt acceptate la plata carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa, (inclusiv Electron)

 

4.  Livrarea comenzilor

 

Modalitati

Livrarea produselor comandate se face numai prin curier rapid (Fan Curier), in orice zona a tarii.

 

Nu livram produsele prin intermediul Postei Române.

 

Costuri

 

Costul livrarii este de 20 Lei (TVA 24% inclus).

 

In cazul zonelor aflate in afara ariei de acoperire a curierului, pot fi percepute taxe suplimentare. care va vor fi comunicate de catre consultantii nostri telefonic sau pe mail inainte de confirmarea comenzii.

Costul final al transportului va fi afisat in cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea acesteia, precum si in factura ce va insoti comanda.

 

Termene

 

Livrarea se va realiza intr-un termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii (prin e-mail sau telefon) de Luni pâna Vineri, intre orele 9 si 18, la adresa indicata in formularul de comanda.

 

Comenzile lansate pâna la ora 15 vor fi procesate pentru livrare in aceeasi zi, iar cele plasate dupa aceasta ora, in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile lansate Sâmbata si Duminica vor fi procesate si trimise spre livrare in ziua de Luni.

In perioada sarbatorilor legale, termenele de livrare pot fi diferite, motiv pentru care va vom comunica din timp, pe site, blog sau facebook, termenele de livrare aplicabile.

 

Societatea isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comenzi, daca produsele comandate nu se mai regasesc in oferta producatorilor si/sau importatorilor, precum si de a intârzia sau de anula livrarea produselor comandate de Client in situatia in care acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa Societatii, cum ar fi, fara a se limita la cazurile de forta majora: incendii, inundatii, epidemii, greeve, razboaie etc, precum si a-si selecta clientela.

 

De asemenea, in situatia in care pretul unui produs sau anumite caracteristici ale acestuia au fost introduse in mod gresit in baza noastra de date sau au fost afisate gresit, iar livrarea produsului nu a fost finalizata, Societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectiva si de a notifica imediat Clientul despre eroarea aparuta, returnând suma platita de acesta, daca plata a fost facuta in avans.

 

In cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs, Societatea raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la Client pentru produsul respectiv.

Va rugam sa ne semnalati prin e-mail sau telefonic, orice problema legata de livrarea produselor, urmând sa facem tot posibilul pentru solutionarea acesteia in cel mai scurt timp cu putinta.

 

5. Returnarea produselor / retragerea din contract

 

In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, aveti dreptul de a va retrage din contractul de vânzare, returnând produsele cumparate, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de catre dvs., alta decât transportatorul), fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati.

 

Anterior returnarii produselor si in vederea acesteia, va rugam sa ne notificati aceasta intentie, fie prin trimiterea unei cereri neechivoce in acest sens, pe e-mail la urmatoarea adresa: office@doarbio.ro, fie prin completarea si trimiterea formularului standard de contact.

 

Datorita naturii consumabile a produselor comercializate de catre magazinul nostru (cosmetice si de curatare, returnarea acestora se poate face numai in ambalajul original, fara a fi deteriorate sau utilizate, având eticheta originala atasata si impreuna cu documentele de livrare care le-au insotit, respectiv factura si chitanta sau copie dupa acestea in situatia in care returnati doar o parte din produsele comandate.

 

In cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care cumparatorul s-a retras din contract, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea de catre cumparator a altei modalitati de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de catre Societate, fara intârzieri nejustificate, in cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii de catre Societate a anuntului de retragere din contract (a intentiei de returnare a produsului).

 

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care cumparatorul si-a exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare, caz in care nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

Cumparatorul va suporta toate costurile direct legate de returnarea produselor.

 

6. Modalitati de comanda

 

Comenzile se fac dupa creerea unui cont de utilizator al site-ului prin intermediul cosului de cumparaturi afferent fiecarui produs. 

 

7. Garantie produse

 

Toate produsele cosmetice comercializate pe site-ul DoarBio sunt noi, in ambalaje originale, provin direct de la producatorii sau distribuitorii acestora si sunt conforme cu specificatiile prezentate.

 

In situatia in care exista neconformitati fata de specificatiile prezentate, remedierea acestora se va realiza in maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta Societatii lipsa de conformitate a produsului.

Pentru produsele cosmetice comercializate nu se elibereaza certificate de garantie, acestea având calitatea de produse consumabile.

 

8. Politica de confidentialitate

 

BRAND ATTITUDE S.R.L. este inscrisa la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,cu numarul 0022726 in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677 din 2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, asa cum a fost modificata si completata ulterior.

 

Acordul utilizarii datelor personale

Prin furnizarea informatiilor solicitate de catre Societate la crearea unui cont de utilizator si/sau la lansarea unei comenzi, online sau telefonic, va dati acordul expres si neechivoc ca datele personale furnizate sa fie prelucrate si pastrate de catre Societate.

 

Prin abonarea la newsletter va dati acordul expres si neechivoc pentru primirea periodica a unor informatii despre produsele comercializate de catre Societate, precum si despre eventualele promotii, noutati sau concursuri organizate de catre aceasta.

 

Nu aveti obligatia de a furniza datele pe care Societatea vi le solicita, insa refuzul dumneavoastra va determina imposibilitatea preluarii, prelucrarii si livrarii comenzilor efectuate si/sau primirea pe e-mail a informatiilor mentionate anterior.

 

Tipul datelor personale solicitate:

Pentru crearea unui cont si/sau lansarea unei comenzi online sau telefonic, vi se vor solicita urmatoarele date personale:

- in cazul persoanelor fizice: nume si prenume, adresa de livrare si de facturare, adresa de e-mail si nr. de telefon;

- in cazul persoanelor juridice: denumirea, sediul, nr. de inregistare in registrul comertului, CUI-ul, Banca si contul IBAN, adresa de e-mail, nr. de telefon.

 

Pentru abonarea la newsletter vi se va solicita adresa de e-mail. Dezabonarea se poate face in orice moment, in mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului sau prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datate si semnate, prin e-mail, la adresa: office@doarbio.ro.

 

Societatea nu solicita si nu stocheaza informatii cu privire la cardurile dumneavoastra. In cazul platilor online, efectuate cu cardul bancar, datele acestuia vor fi procesate exclusiv de catre procesatorul de carduri bancare cu care Societatea colaboreaza, respectiv a Euplatesc, pe serverele acesteia.

 

Politica privind cookie-urile

 

Site-ul www.doarbio.ro utilizeaza cookie-uri proprii si de la terti (Google, Google Analytics, Facebook) pentru a tine cont de preferintele si interesele utilizatorilor, pentru a  le furniza servicii personalizate, mai bune si o experienta de navigare mai placuta.

 

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, care se salveaza pe computer, pe terminalul mobil sau alte dispozitive de pe care este accesat de catre utilizatori Site-ul si care stocheaza informatii despre modul in care acestia il folosesc.

Site-ul www.doarbio.ro foloseste cookie-uri de performanta a site-ului, de analiza a vizitatorilor, de inregistrare, precum si pentru publicitate, prin care pot fi colectate informatii despre computerul dumneavoastra, inclusiv adresa de IP utilizata, sistemul de operare si tipul browser-ului

 

Cookie-urile folosite de catre Site sunt de doua tipuri: de sesiune si persistente sau fixe.

Cookie-urile de sesiune - sunt salvate temporar in memoria calculatorului, pe durata navigarii utilizatorului pe Site, pâna la terminarea sesiunii sau pâna la inchiderea browser-ului web.

Cookie-urile persistente - sunt salvate pe hard-drive-ului unui computer sau a altui dispozitiv de pe care este accesat Site-ul si sunt refolosite de fiecare data când utilizatorul revine pe Site, pâna când sunt sterse manual de catre acesta sau pâna când le expira perioada prestabilita de viata. Ele includ si cookie-urile plasate de un alt website decât cel vizitat de catre utilizator in acel moment (third party cookies).

 

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de catre webserver-ul unui browser, nu provoaca daune, nu contin virusi sau programe software si nu au acces la informatiile existente pe hard drive-ul utilizatorului.

Puteti refuza sa acceptati cookie-urile prin activarea setarii speciale din browser-ul de internet pe care il folositi. Prin refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu se va mai tine cont de preferintele si interesele voastre, desi veti putea inca primi publicitate online si este posibil ca anumite sectiuni ale site-ului sa nu mai fie accesibile.

 

Obligatiile Societatii

In temeiul dispozitiilor Legii nr. 677 din 2001, Societatea se obliga sa administreze datele personale furnizate de dumneavoastra in calitate de Client sau de Utilizator al site-ului, in conditii de siguranta si numai in scopurile declarate ale acestui site si anume in vederea: prelucrarii, confirmarii si livrarii comenzilor efectuate, emiterii documentelor fiscale (facturarii) si efectuarii de comunicari comerciale.

 

Societatea se angajeaza sa nu transmita catre terti datele furnizate de catre utilizatorii sau clientii site-lui, la inregistrarea pe site sau la lansarea unei comenzi, decât in urma unei cereri explicite formulate de catre acestia.

In mod exceptional, Societatea va transmite aceste date autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati care in baza legii au dreptul de a solicita aceste date, daca solicitarea este facuta cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

 

De asemenea, o parte din datele dumneavoastra personale, precum numele si/sau denumirea, adresa de livrare si nr. de telefon, vor fi comunicate societatii de curierat cu care colaboram, in vederea livrarii produselor comandate de catre dumneavoastra, precum si procesatorului de plati prin intermediul caruia se pot face platile online pe site-ul Doarbio,  in legatura cu comenzile pentru care s-a optat pentru plata online.

 

Drepturile aspura datelor cu caracter personal furnizate Societatii

 

In temeiul dispozitiilor Legii nr. 677 din 2001 beneficiati de mai multe drepturi cu privire la datele dumneavoastra personale, dintre care amintim: dreptul de acces si de interventie asupra datelor dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita confirmarea detinerii datelor dumneavoastra in baza de date, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si alte drepturi prevazute de legea amintita mai sus.

 

In conditiile in care ulterior inregistrarii pe site-ul www.doarbio.ro doriti ca Societatea sa nu mai foloseasca datele dumneavoastra personale, aveti dreptul de a solicita stergerea acestora din baza de date a Societatii, trimitând in acest sens o cerere scrisa, datata si semnata, prin e-mail, la adresa: office@doarbio.ro sau prin Posta la urmatoarea adresa: Dreptatii Nr 8 Bl O10 Ap 82

 

Societatea se obliga sa stearga datele respective din baza de date in termen de cel mult 15 zile de la receptionarea cererii dumneavoastra.

 

Orice comunicare cu Societatea in legatura cu datele dumneavoastra de contact si exercitarea drepturilor conferite de lege cu privire la acestea se va realiza in aceeasi modalitate ca cea folosita pentru solicitarea stergerii datelor dumneavoastra din baza de date a Societatii, asa cum a fost mentionata mai sus.

 

9. Abonarea la newsletter

 

Abonarea la newsletter-urile DoarBio este gratuita si voluntara.

Newsletter-urile trimise de catre Societate sau de catre un colaborator al acesteia, clientilor care si-au dat acordul in acest sens, prin abonare, nu sunt si nu vor fi considerate drept SPAM, Societatea netrimitând mesaje comerciale nesolicitate de tip SPAM

 

Toate mesajele comerciale trimise clientilor sau utilizatorilor site-ului vor fi transmise numai cu acordul si la solicitarea expresa a acestora si respecta legislatia in domeniu, Legea comertului electronic nr. 365/2002 si Hotarârea Guvernului privind comunicarea comerciala nr. 308/2002.

 

Dezabonarea se poate face in orice moment, in mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului, prin apasarea butonului de dezabonare din casuta dedicata abonarii la newsletter sau prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datate si semnate, prin e-mail, la adresa: office@doarbio.ro.

 

Societatea detine toate drepturile asupra continutului newslette-urilor trimise abonatilor si isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la newsletter si/sau de a dezabona clientii, daca exista suspiciunea ca i-au fost incalcate drepturile asupra continutului acestora sau prezentele prevederi.

 

10. Declinarea responsabilitatii

 

Societatea nu va fi responsabila in niciun fel pentru prejudiciile directe, indirecte, accidentale sau nu, rezultate din folosirea Site-ului, a informatiilor continute pe Site sau de incapacitatea de folosire a acestora si nici pentru erorile sau omisiunile in continut, care ar putea duce la orice fel de pierderi.

 

Societatea nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al Site-ului este completa sau fara erori si nu este responsabila pentru eventualele erori aparute in descrierile produselor prezentate pe Site. Descrierile produselor sunt informative, Societatea având dreptul de a le modifica in orice moment, fara vreo notificare prealabila.

 

Imaginile produselor prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare, motiv pentru care pot exista mici diferente fata de produsele livrate, determinate de exemplu de modificarile aduse de producatori, ambalajelor sau caracteristicilor produselor.

 

Societatea nu este responsabila pentru eventualele pagube aparute in urma folosirii produselor achizitionate sau in situatia in care aceste produse nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

 

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme, motiv pentru care Societatea nu este responsabila pentru eventualele prejudicii cauzate de nefunctionarea temporara sau functionarea defectuoasa a Site-ului, pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului care gazduieste site-ul, pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni sau erori ale softului cu care este realizat si gazduit site-ul www.doarbio.ro.

 

Societatea nu este raspunzatoare pentru comentariile postate de catre clientii sau utilizatorii Site-ului pe paginile produselor, ale Blog-ului sau pe pagina de Facebook a Societatii si nici de modul in care clientii inregistrati isi folosesc contul de client DoarBio sau de pierderea parolei de acces in cont.

De asemenea, Societatea nu poate fi tinuta responsabila de continutul si de calitatea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.doarbio.ro, indiferent de natura acestor legaturi, pentru acestea rapunderea apartinând exclusiv proprietarilor site-urilor respective.

 

11. Promotii si concursuri

 

Conditiile de desfasurare a promotiilor si concursurilor organizate pe Site sunt stabilite de catre Societate si vor fi aduse la cunostiinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului, newsletter-urilor, blog-ului sau paginii de facebook DoarBio.

 

Pot beneficia de promotii numai acele comenzi care respecta cu exactitate regulile stabilite si postate pe site de catre Societate si sunt inregistrate in intervalul de timp in care promotia este valida, tinând cont de limita stocului disponibil.

 

Promotiile si concursurile se desfasoara pe perioade determinate si expira automat la data stabilita de catre Societate. Ele pot fi intrerupte sau anulate in orice moment de catre Societate, fara vreo notificare prealabila.

 

12. Solutionarea disputelor

 

Orice problema legata de produsele sau serviciile prestate de Societate, ce nu a fost tratata de prevederile acestor ”Termeni si Conditii” si/sau nu a putut fi solutionata telefonic, cu ajutorul persoanei care s-a ocupat de preluarea comenzii dumneavoastra, va fi notificata Societatii la adresa de e-mail: office@doarbio.ro, urmând a fi solutionata pe cale amiabila, prin conciliere, in termen de 30 de zile de la primirea notificarii.

 

In situatia in care dupa expirarea termenului de 30 de zile, solutionarea conflictului nu a fost posibila pe cale amiabila, acesta va fi de competenta instantelor de judecata române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti, in conformitate cu legislatia româna in vigoare.

 

13. Frauda

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul este considerata o tentativa de fraudare a sistemelor Societatii si va determina blocarea imediata a accesului persoanelor care au incercat acest lucru putând forma obiectul unei plângeri penale impotriva acelora care au incercat acest lucru.

 

14. Forta majora

 

Nici Societatea si nici clientii sai nu vor fi responsabili pentru neexecutarea totala sau partiala, sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor lor contractuale, daca acestea au fost cauzate de forta majora, respectiv de un eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor ce nu a putut fi evitat.

 

15. Dispozitii finale

 

Daca oricare dintre clauzele prevazute mai sus este gasita nula sau nevalida, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Toate produsele si serviciile sunt oferite de Societate cu conditia respectarii prevederilor”Termenilor si Conditiilor” de mai sus.

 

Prin lansarea unei comenzi pe Site, clientul accepta in totalitate si complet ”Termenii si Conditiile”  de mai sus, care au valoarea unui contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu ”Termenii si Conditiile” de utilizare a magazinului online DoarBio, clientul isi asuma in totalitate consecintele care decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.